TIME TO CHILL!

Welkom in onze tuin! De plek waar we in het voorjaar en in de zomer heel wat tijd doorbrengen! Drankjes doen, gezellige avondjes, kletsen , genieten , het leven vieren, voetjes in de pool, chillen, lezen, relaxen…. Ook de kids vertoeven hier graag met wat vrienden. De seizoenen zijn mijn favoriete en ook in de tuin ben ik dus het liefst…..

ZOMER

De zomer liett dit jaar niet zijn mooiste kanten zien helaas…het is wat het is dus genieten we maar xtra als de zon er wel eens is!

DETAILS

Details in overvloed. Ik ben niet het less is more type…meer more is more. Een soort balans in alles anders ga ik het meteen herplaatsen totdat het klopt in mijn hoofd! Wel hou ik ervan om dingetjes te veranderen want altijd hetzelfde word ik onrustig van. Dan eens een plantje hier of een theelichtje daar…ook kussens plaids geven meteen een verandering.

PALLETS

Ik blijf van de ruwe pallets houden..kost niks en het geeft een leuke sfeer. Ook op dit plekje stijl ik erop los…soms meer wit soms een mix of met meer naturels. Zo kun je iedere keer er net ff een nieuwe draai aangeven.

VIBE

Deze zomer heb ik een mix van veel naturellen zoals zeegras riet bambou…wit en zwart. Deze vibe heb ik overal toegepast in de tuin. Het geeft een instant beachy vibe wat je ook veel bij strandtentjes ziet waar ik zo van hou!

RELAX

Heerlijke relax momentjes. Drankje lekker leesvoer genieten van de zon en de warmte op je huid..Oo wat kan ik hier van genieten!

PLANTEN

Dit jaar heb ik het eerste jaar heel veel groen toegevoegd in potten.Allerlei soorten waar ik vrolijk van word. Veel grassoorten en groen blijvers.

OLIJFBOOM

Deze prachtige olijfboom staat in onze tuin te pronken. Mooie XXL pot versterkt het. Het past natuurlijk perfect in de mediterane sfeer wat ik probeer neer te zetten.

FEELINGS

Het gekke is dat het voorjaar ook niet geweldig was en de zomer ook steken heeft laten vallen…Wat een tegenvaller. Aangezien ik een echte zonne liefhebber ben valt me dit zwaar. Liefhebber in de zin van buiten eten, zomeravonden het buiten leven zeg maar…Iedereen praat erover dus ik ben gelukkig niet de enige die dit zo ervaart. Wat een verschil met andere jaren. We moeten het er maar mee doen het is zoals het is.

POOLVIBES

Soms kom ik iets tegen in het bos of waar dan ook waar ik meteen ideën voor heb….Zoals deze tak die ik op de hoek van een straat vond als snoei afval..tjop tjop in de auto gelegd en thuis meteen wit geverfd! Met snelcement in een pot vast gezet. Macrame om de theelichtjes gemaakt eraan gehangen en leuke zeegras mandjes….ik zeg geslaagd!

DAYBED

Een van onze favoriete plekjes is het daybed! In de zomer geeft het een klein beetje schaduw ..maar ook heel mooi met de ondergaande zon tot aan de laatste zonnestraal in onze tuin! We kruipen er heerlijk tussen de kussens in met een boek tijdschrift of de laptop…heerlijk chill!

KUSSENS

Je kunt nooit genoeg kussens hebben …echt een zwak van mij. Ik vind het heerlijk om me er lekker in te nestellen op een momentje voor mezelf…beokje erbij iets lkkrs te drinken en genieten maar! Regelmatig kom ik wel weer met een leuk exemplaar terug of ik maak er een zelf. Herkennen jullie dat?

LOUNGEBED

Deze Beauty is onlangs toegevoegd aan onze tuin. Een heerlijke lounge bank waar je op kunt zitten en liggen. De planken lopen aan 1 kant door waardoor er een leuk tafeltje ontstaat waar je iets op kunt zetten. Blij mee.

BUITENKEUKEN

De werkbank wordt gebruikt als buiten keuken..de ideale plek om tijdens de bbq dingetjes klaar te maken..een heerlijke coctail te mixen en alles klaar te zetten.