…Nathalie

Binnenkijken bij Nathalie!

Nathalie leerde ik kennen via insta. We hadden meteen een klik en leuke gesprekken volgde. Ze heeft een heerlijk huis en een mooie eigen stijl. Ik stelde haar enkele vragen…Kijken jullie mee?

Stel jezelf eens voor… Ik ben Nathalie, Naatje, Natje…44 alweer, mijn God wat gaat die tijd hard en ik heb een lieve man Robert en een schat van een dochter Guusje
Wat is je passie… Ja dat is niet zo heel moeilijk eigenlijk.Sinds begin 20 veel met interieur bezig dus dat is wel een hele hele grote passie!!Daarnaast heb ik de liefde voor muziek en dansen, vroeger zelfs juf geweest en les gegeven aan kids.


Wat is het fijnste plekje in huis? mmmm dat vind ik best moeilijk omdat eigenlijk elk hoekje wel fijn is in huis! Ik hou eigenlijk wel van elk plekje in huis.


Hoe omschrijf jij je stijl? Ik dacht altijd Eclectic, maar hoorde paar weken geleden van een expert dat ik dus toch echt wel een mix/match interieur hebt. Vintage, brocant met een knipoog naar het moderne vt wonen stijltje.
Hoe ziet een gezellig dagje er tijdens deze corona lockdown uit? Met vrienden lekker midddagje in de zon zitten met lekker drankje en hapje en veel lachen en genieten.
Wat is je favoriete eten? Tajine absoluut!!


Welk drankje is favoriet? Pornstar Martini mmmmmjammie!!


Wat is je favo vakantieplek? Ik geniet toch wel heel erg van Italië maar zeker ook Schotland!


Afsluiter…Dees, ik heb je pas sinds kort echt wat beter leren kennen ivm de vragen die ik aan je stelde en ik vind je een mooi en oprecht mens. Je huis is supertof! Je hebt straalogen en bent een mooie vrouw. Zooo, dat mag ook wel eens gezegd worden! Vrouwen mogen best wat liever voor elkaar zijn en niet zo jaloers! Zo, Naat heeft gesproken🤪
Bedankt Deez voor deze leuke vragen♥️

Je kunt Nathalie vinden op insta @binnen_bij_naat

Dankjewel Naatje voor je openheid!