KOM GEZELLIG BINNEN!

Gezellig dat je komt binnen kijken bij Deezz! Mijn passie voor het stijlen van ons huis een soort van uit de hand gelopen hobby. Hier kan ik mijn ei in kwijt. Je kunt me ook vinden op instagram waar ik ook mijn passie deel @deezzstyles .Ik pas de kleuren aan op het seizoen. Het laatste jaar ben ik het zwart voor meer lichte kleuren gaan inwissellen. Zwart zal niet verdwijnen maar meer als accent. Naturels hebben meer hun intrede gedaan…Kijk je mee?

KUSSENS

Ik ben gek op kussens en plaids vachtjes gezelligheid in huis nu de herfst zijn intrede heeft gedaan! Op dit moment hebben verschillenmde bruintinten mijn voorkeur. Het geeft zoveel warmte en gezelligheid. Kaarsjes aan netflix en een lkkre kop thee, Genieten.

FOTOPRINT

Ok verander ik regelmatig de deco aan de muur. Deze mooie gekreukte canvas heb ik van mijn samenwerking met @fotocadeau.nl Prachtige foto bewerkt met zandtinten. Met de kortingscode #deezzstyles60 krijg je 60% korting op alles!

VOORKAMER

De voorkamer is tegenover de woonkamer nu heel licht. Veel wit wat een hele fijne zenvibe geeft. Overdag heeft deze ruimte aan de voorkant van ons huis een mooie heldere lichtinval.

NATURELS

De voorkamer word sinds kort weer gebruikt als woonkamer…we hebben 2 gedeeltes. Op de foto zie je de kamer wat grenst aan de straat. Hier zit ik graag als ik me wil terugtrekken van de rest, een cosy hoekje waar ik graag lees of bv zoals nu de website bijwerk.

DOORKIJKJE

Dit is de doorkijk vanuit de voorkamer naar het andere gedeelte van de woonkamer. Dezelfde stijl wordt doorgevoerd alhoewel op dit moment alleen in de voorkamer zwart voorkomt. Er is een scheidingsmuur waarmee ik kan spelen om de ruimte groter of kleiner te maken.

AUWE MEUK

Dit leuke houten bakje deed dienst als schroeven en nagelbakje van mijn opa. Niemand zag er wat in, maar mijn oog viel er meteen op. Het doet dienst als koffe tray ideaal als ik geen tafeltje in de buurt heb als ik op de bank zit. Items met een verhaal vind ik echt het mooiste aan de inrichting. Het geeft meer karakter dan nieuwe dingen en er zit een leuk verhaal achter.

KITCHEN

Onze keuken heeft een soort van instant summervibe ! Dankzij de samenwerking met fotocadeau.nl siert dit mooie fotoprint behang op onze muur! Ik ben gek op palmbomen en zeker in zwart wit. Deze beauty shined ook op onze badkamer.

TROLLY

De nieuwste aanwinst is deze trolly. Inzetbaar voor meerdere doeleinde. Als ik hem moe ben krijgt hij weer een ander plekje.

PLANKJES

Etaleren..dingen waar ik van hou laten zien, wat ik minder leuk vind verdwijnt gewoon in de kast. Ik hou zo van deze tafereeltjes!

SÖDERHAMN

Onze nieuwe bank is de söderhamn van Ikea . De bank had ik al langer in mijn hoofd zitten aangezien ik maar steeds niet kon slagen voor een andere bank. Ik hou van schuiven en varanderen en wilde graag losse elementen. Deze bank heeft losse elementen en zo kan ik iedere opstelling maken wat ik wil bij wijze van spreken. De lichte kleur geeft me rust en de natuurlijke kleuren en elemnten geven een beachy vibe. Richting herfst zullen meer donker bruine eraan toegevoegd worden met een tikje zwart.

SETTING

Zo stond de bank toen ik hem net had…zoals je ziet stijl ik het regelmatig anders. Dit was in her voorjaar…aangezien de zomer spatjes heeft heeft het nu al een warmere vibe met naturel tinten.

PEACOCK CHAIR

Hij blijft favoriet…de buuf gooide herm weg en ik heb gevraagd of ik hem van de aanhangwagen mocht afhalen en dat mocht! Ik heb hem al zeker 7 jaar en nog steeds verliefd op.

COLLAB

Via mijn interieur account op insta @deezzstyles heb ik al meerdere samenwerkingen gehad. Dit pareltje is er 1 van! Deze prachtig customized wallart van @flowerthedays werd voor mij speciaal gemaakt. Ze stopt er zoveel liefde en tijd in! Vooral eens kijken op haar insta pagina!

DETAILS

Ik mocht van WINK leder deze gave leren bloempot ontvangen. Ik hou van unieke stoere details. Op insta mag ik er zelfs een weggeven dus check mijn feed @deezzstyles voor de voorwaarden om mee te doen.

ART

De gallery poster wall heeft plaats gemaakt voor kunt van @marloeswonen . Ik had ze al meerdere keren zien langskomen op social media en vond ze gelijk prachtig. De muur heeft nu een rustigere uitstraling. Ik ben er happy mee.

ARTWALL

Nu dus gedecoreerd in naturel tinten en de vibe wat de woonkamer heeft. Beachy zen feeling.

GALLERY

Laatst aan de slag gegaan met de spierwitte verf…Ik wilde al langer iets anders aan de keuken muur…ik bestelde deze super plankjes waar ik naar hartelust kan mixen en matchen met posters en deco materiaal zonder gaten in de muur. Love it!

INKIJKJE

Een inkijkje in onze woonkamer, Ook hier prijkt een mooie collab met @fotocadeau.nl deze afbeelding werd op een stoffen kreukdoek geprint & i love it! De sfeer vond ik zo mooi bij de beachvibe in huis. Als je de kortingscode #deezzstyles60 gebruikt krijg je 60% korting op iedere aankopp bij fototcadeau !!

BEREKLAUW

Deze knapperds heeft mijn schoonmoeder gespot voor me…samen het bos in waar een veldje is met deze prachtige joekels al mooi ingedroogd..ieder jaar rond de herfst haal ik ze weer tevoorschijn.Omdat een gedeelte in de woonkamer echt heel erg hoog is kunnen ze daar lkkr shinen met de bulblights erin!

PLANTEN

Planten ontbreken ook niet in ons huis…niet echt groene vingers maar ik moet zeggen dat ik ze steeds beter leer kennen! Deze strelizia doet het nu eindelijk goed..staat mooi in het daglicht en krijgt nauwelijks water!

DOORKIJKJE

Ik hou van doorkijkjes..Zo hier een kiekje in de keuken. Onlangs heb ik geschoven met onze grote tafel waar deze vierkanten voor op de plek is gekomen in de keuken. Het oogt weer na jaren heel anders & laat ik daar nou net van houden!

VOOR & NA!

De zwarte bank was ik al een tijdje zat…tijd voor verandering. Omdat ik nog geen keuze kan maken over wat voor een soort bank ik wil en eigenlijk heel tevreden ben met de losse elementen bank… ben ik hem zelf gaan bekleden. EEn heerlijke fluffy wit/creme kleur is het geworden en erg blij met het resultaat! Het heeft nu een heerlijke lichte beachvibe.

MIRROR

Laatst heb ik onze basketwall uitgebreid met spiegels…ik kon nog steeds geen afscheid nemen van alle manden..op een of andere manier past het gewoon bij mij..maar de spiegels geeft het weer een andere draai het vergroot en er “gebeurd’ iets op de muur!

WAND

Deze tussenwand heeft manlief op mijn verzoek meteen aan het begin dat we hier woonde gemaakt. In het begin vond ik de grote woonkamer heerlijk maar al snel vond ik de ruimte te groot en wilde ik kunnen spelen met de ruimtes en indeling! Nog steeds ontzettend blij mee! Laatst behangen in deze steenprint!

PLANKJE

Boven de tv hangt er een plankje waar ik iedere keer een nieuw tafereeltje op stijl. Posters voorwerpen een mixje wat een leuk ‘verhaaltje’ vertelt.

Op dit moment zit ik in een meer naturel wit fase..het straalt een soort van springvibe uit en geeft een clean gevoel.

SIMPLICITY

Ik hou ervan om hoekjes aan te kleden. Vaak pure eenvoud van een aantal spullen waar ik van hou…zoals hier de offerdoosjes marokkaanse dienblad rubberen manden….

BEHANG

Altijd al een zwak voor behang gehad. Ook regelmatig werd dit muurtje in de keuken veranderd. Nu heb ik een mooie samenwerking met @fotocadeau.nl . Ik mocht deze prachtige palm foto laten printen op behang ! Zo blij mee het geeft een instant summervibe in de leefkeuken!

FIREPLACE

Onze haard is ook voorzien van zwarte krijtverf. In de mood waar ik in zit pas ik de teksten aan… Deze tekst vond ik op pinterest en raakte me meteen. Met deze koude dagen kruipen we allemaal graag voor de haard dus heb ik er een bank voor gezet waar vele uurtjes doorgebracht worden.

(foto’s by DEEZZ)