SUMMER VIBES INSPO!

Heerlijk om inspiratie op te doen passend bij de tijd van het jaar! Helaas heeft de zomer niet zijn uiterste best gedaan as we speak…maar zodra de zon schijnt gaan we er graag op uit. Hier een aantal uitjes en leuke dingen waar ik van hou in deze zomerse periode. Kijk je mee?

TERRASJES!

Ik kan niet wachten als we weer mogen terassen bij mijn favoriet in Valkenburg met hun heerlijke diner kaart en de lekkerste Sangria… La Casa is (oa) flink getroffen door de overstroming deze zomer. Rond september kunnen ze hopenlijk weer open. Andere favoriet is Meat Valkenhof om te dineren of lunch met een prachtige inrichting met oog voor detail ! Cup & Vino om te lunchen en hun heerlijke koffies! Latinos waar je de lekkerste geitenkaas salade kunt eten en een mooi aangeklkeed terras! En Sundays waar je ook heerlijke witte Sangria Cava krijgt. Pub Henry waar je gezellig kunt zitten…Wat is jouw’n Favoriet?

Liefde voor Sangria!!

LIGBEDDEN

Blijf je thuis deze zomer dan heb je ook geen stress om handoekje te leggen deze zomer ;)! Zelf mijden we deze locaties zowiezo! zo een hekel aan! Als je de ruimte hebt is het top als je meerdere hoekjes inricht waar je even rustig kan relaxen in je tuin!

(foto pinterest)

SALADES

Een heerlijke salade ik ben er echt gek op!! Een heerlijk kaasje erdoorheen ,flink wat groentes pijnboompitjes rucola zalm geitenkaas spekjes appel maar ook aarbeien!! Meerdere favorieten dus! Hou jij er ook van?

STRELIZIA

Prachtige plant die ook wel bekend staat als paradijsvogelbloem of vogelkopbloem. Er zijn 4 verschillende soorten. Reginae, Parviflora, Alba en Nicolai. Je hebt ze voor binnen maar ook voor buiten. Zeker in de warmere klimaten doen ze het buiten heel erg goed! Ik vind ze prachtig! Ze geven je tuin meteen doe mediteranese sfeer!

(foto pinterest)

DRINKS

Je eigen cocktails maken in een handomdraai! Je vindt genoeg recepten online! Ik hou van meerdere…Gin Tonic, Sangria, Aperol ! Wat is jouwń favoriet?

SUNSHINE

Zon doet een mens zo goed! Als de zon er ook maar even uitpiept ga ik naar onze tuin. Genoeg plekjes ook al is het iets frisser waar ik toch ff die zon kan vangen…energie opdoen!

HANGMAT

Een absolute aanrader is een hangmat! Je waant je er even helemaal uit te zijn met de zon op je hoofd! Het gevoel is heerlijk. En stel dat het nog even duurt voorday we op vakantie mogen..sluit ik mijn ogen en waan me op Ibiza!

(foto DEEZZ)

KAARSJES

Alvast tijd voor buitenstyling ideetjes! Hoe leuk kaarsjes in potten vazen bakjes! Het geeft een super leuk effect. Ook deze gaan we weer naar buiten plaatsen!

(foto pinterest)

CHILL

Heerlijke chill plekjes creëren in je eigen tuin! Wil jij ook deze mediterraanse sfeer in een handomdraai?…Veel heel veel kussens, matras, plaid veel cactussen,potten….Genieten maar!

(foto pinterest)

POOL

Na al die jaren nog steeds zo blij met ons zwembad!! Beste beslissing ooit. Het geeft al vroeg in het voorjaar een Vakantie gevoel! Manlief wilde al van zolang ik hem ken een zwembad…ik begrijp nu pas waarom blij mee en lekker verwarmd!