DIY

Het is weer Lente & het is nu heerlijk om aan de slag te gaan! DIY crea bea’s onder ons! Schilderen tekenen gipsen haken…Laat je inspireren aan de hand van afbeeldingen wat je op bv pinterest kunt vinden, succes gegarandeerd!

TIK EEN EI

Net als vorig jaar heb ik weer leuke eitjes gemaakt..teksten oneliners stippen what ever je leuk vindt om te tekenen! Hang ze in een paastak of een mooie magnolia ef leg ze ter decoratie in een mooie schaal op tafel.

BLOEMBOL

Heerlijke bloembollen je krijgt ze weer overal…de eerste springstyling voor al een beetje aan het voorjaar te beginnen! Wrap it up in kranten met een leuk touwtje erom heen!

POTJES

goedkope potjes verven in gewenste kleur…macrame met touw eromheen leuk lief plantje erin et voila!Succes gegarandeerd!

BOHEMIAN

Hoe leuk deze boho stokken…de mooiste takken haal je nu uit het bos…restanten van de winter afgebroken exemplaren..beschilder ze in je lievelingskleuren of stijl wat in je huis of tuin past!

IBIZA FLAGS

Je kunt ze bestellen maar natuurlijk ook zelf maken! Mooie dikke stokken of bambou stokken bestellen online en stofjes wat je mooi vindt! Online kun je meerdere werkbeschrijvingen vinden maar de creabea’s zien meteen hoe het werkt.Leuk voor in je tuin!